Nieuws

Welkom op het nieuwe locatie van het forum
Op dit moment wordt de .nl website doorgestuurd naar de .be website.

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 Gepost op: Gisteren om 20:39:01 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Rampposi
Malanaphy
123berber

 22 
 Gepost op: Gisteren om 20:34:34 
Gestart door Skunki - Laatste bericht door Skunki
De inschrijvingen zijn gesloten, het duurt wel even voor het opgestart is!

 23 
 Gepost op: Gisteren om 20:34:22 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Katz
Ik heb er lang over nagedacht en kom er op uit dat waterwork en ramp hoogstwaarschijnlijk een GS koppel zijn.

William en Maarten zullen niet samen slecht zijn door de stem van William.

Voor de rest vertrouw ik ze allemaal wel. Ik zie een hele kleine kans dat Berrie slecht is, maar vindt hem goed overkomen. Daarnaast heeft hij ook een logische reden achter het gebruiken van zijn rol.

 24 
 Gepost op: Gisteren om 20:23:36 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Malanaphy
Mijn schuld, sorry
Ik ben helderziende, ik heb Femke vermoord

 25 
 Gepost op: Gisteren om 20:18:11 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Waterwork
Malanaphy

 26 
 Gepost op: Gisteren om 20:15:07 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Rampposi
123berber
Malanaphy

 27 
 Gepost op: Gisteren om 19:34:56 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Rampposi
Wie is de wolf?
Jij! Waarom niet..?

 28 
 Gepost op: Gisteren om 19:22:53 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Williambz
Maartenrambo

 29 
 Gepost op: Gisteren om 19:22:28 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door Williambz
Oké guys het spijt me zeer, maar ik ben over een kwartiertje offline en had even niet gerekend op de deadline vanavond. Voor mij is berrie een twijfelgeval. Ik snap de stemmen enigzins, maar vind het ook wel een gekke aanname dat berrie wolf moet zijn, omdat hij bijvoorbeeld geen groep met maarten heeft aangemaakt etc. Wel staan maarten en hij recht tegenover elkaar, dus dat 1 van de 2 slecht is zou mij niet verbazen. Als ik echter kijk naar de discussie (ook achter de schermen) komt berrie beter op mij over dan maarten. Vandaar dat ik ook op maarten stem. Ik denk niet dat ik voor de deadline nog online kom btw.

 30 
 Gepost op: Gisteren om 18:51:07 
Gestart door Mexicanobroeder - Laatste bericht door 123berber
Bedankt voor de stemmen, en goed te lezen dat jij ook op mij gaat stemmen Waterwork.

Allereerst het klopt dat ik weinig actief ben geweest de afgelopen dagen. Ik kom door de toetsweek weer om in nakijkwerk en dat heeft gewoon prio nu aangezien dat af moet. Maargoed ik zal nu weer even het spel in duiken!

Dan allereerst de deadline woensdag. Ikzelf kon hier niet uitgebreid online zijn rond de deadline (D&D met vrienden). Het feit dat ik zo last moment gered ben verbaasd mij ook nog steeds. Ik heb een kleine drie minuten voor de deadline even snel het forum gecheckt om te zien hoe de vlag erbij hing, en zag dat ik op lynch stond.

Ik heb mijn stem in paniek niet meer gewijzigd. Ik had namelijk geen tijd om nog uitgebreid met mensen te sparren en zieltjes te winnen. En er was ook geen duidelijk tweede keuze, aangezien de stemmen hartstikke gespreid waren. Hierom mijn verlies maar genomen, maar mijn actie nog wel snel ingestuurd in de hoop hier nog wat mee te kunnen. Helaas was het allemaal zo kort voor de deadline en kon ik er voor de deadline niks mee. Dat ik nog leefde even later verbaasde mij. De reddingsactie van Shaddow, Katz en Thelight was er ook een waarvan ik niet op de hoogte was.

Ik heb wel de discussie van toen nog teruggelezen en ik vond de argumenten die genoemd werden op mij erg zwak. Deze post van Rampposi is uiteindelijk de reden geweest om een treintje op mij te starten. Hij noemt een aantal redenen:
1 Ik heb namelijk allemaal trio's gemaakt en een speler daarbuiten gelaten omdat het een oneven aantal spelers is. Deze speler is Maarten.
2. Bij Maarten is een fakeclaim terecht gekomen van Sunny en hij beweert dat ik daar mede verantwoordelijk van zou zijn.
3. Sunny is dood en Maarten moet wel slecht zijn, aka masterplan van mij.

Ik wil jullie vragen om over het volgende na te denken:
  • Ik ben de eerste speler die met iets "semi-concreets" komt in het discussietopic. Ik stem als eerste, laat als eerst mijn kaarten zien, want nog geen andere speler heeft dat gedaan. Waarom zou ik als wolf niet gewoon wachten tot een andere speler dit gedaan heeft en dan lekker meespringen op het treintje of een stem plaatsen onder het mom "onderbuikgevoel, heb verder weinig concreets"? Ik ben uiteindelijk de persoon die dit vlammetje bij Shaddow heb doen oplaaien over Maarten die als enige geen goed claim had.
  • Waarom heeft Rampposi dan nooit de moeite gedaan contact te zoeken over waarom Maarten niet in een trio zat? Ik had hem prima kunnen uitleggen dat ik niet uitkwam met spelers en daarom bij Maarten als enige de moeite heb genomen om privé wat te netwerken. Immers, ik had geen drietalletje met hem. Ik heb geen moment gedacht over het maken van een viertal en ik vond het heel ongemakkelijk om een drietal te maken met een speler die al in een trio zat omdat het een gesprek zou opleveren van "Hey leuk een trio, maar eigenlijk weet ik de claim van de ander al. Maar misschien dat jij je rolclaim met ons wil delen Maarten?" Bovendien was er niet zo goed over nagedacht, aangezien ik in de snelheid eerst ook dacht gewoon uit te komen. Hem later in een gemaakte trio zetten vond ik ook maar awkward. leuke sidenote: zowel Fannie als Foxi hadden wel gewoon de moeite genomen om privé te vragen hoe het zit met Maarten. Iets wat een zoekend goedje volgens mij ook gewoon zou doen.

Wie valt mij nu het meest negatief op.
Uiteraard Waterwork. Stemt zonder uitleg en onderbouwing de afgelopen lynch op mij. Heeft duidelijk zijn radar in de discussie op andere personen maar schaapt vrolijk achter mij aan.
Daarnaast Rampposi. Grijpt de eerste de beste speler aan die met een semi-concrete verdenking komt. Probeert mensen daarin mee te krijgen, maar heeft geen enkel fatsoen op durven brengen om privé verhaal te halen.
Tot slot Malanaphy. Voegt praktisch niks toe aan de discussie en geeft aan het eigenlijk allemaal heel zwaar en lastig en moeilijk te vinden. Mijn stem gaat naar een van deze drie, nadat ik wel de moeite heb genomen om nog persoonlijk eens wat verhaal te halen.

AMEN

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10