Nieuws

Je vindt onze discordserver hier!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Nieuwe leden met spamactiviteiten en gevaarlijke links  (gelezen 372 keer)

yasu

  • Moderator
  • Bewoner
  • *****
  • Overwinningen: +18/-32
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.528
  • Favoriete medewolf & koppelmaatje 2023
Nieuwe leden met spamactiviteiten en gevaarlijke links
« Gepost op: 7 februari 2024, 10:48:31 »

Goedemorgen leden,

De afgelopen dagen heeft het forum te maken met nieuwe leden welke spam en gevaarlijke berichten/links plaatsen.
Wij zijn hier als team van op de hoogte en zijn het actief aan het monitoren, we zijn ook nog aan het onderzoeken of we hier een oplossing voor kunnen vinden.
We hebben huidig de registratieprocedure al moeilijker gemaakt voor bots, maar dit lijkt nog niet het volledige gewenste effect te hebben.

Het belangrijkste voor jullie is in ieder geval om er goed op te letten NOOIT op een link te klikken welke je niet herkent of niet vertrouwt.
We zien dat de links geplaatst worden door deze gebruikers in hun handtekeningen, social media lijstjes en ook in topics die zij plaatsen.
Wij zien dat het mogelijk gaat om russische bots welke met deze links mogelijk jullie systemen binnen willen komen om zo gegevens buit te maken, let nogmaals dus enorm goed op waar je op klikt. Wanneer wij deze gebruikers zien leggen wij heb direct bans op en verwijderen wij deze profielen, een aantal leden waren ook al proactief de berichten aan het rapporteren, daarvoor dank, dat helpt ons op de momenten wanneer ook wij even niet online zijn.

Weet dat nieuwe leden nog geen toegang hebben tot de meeste boards en dus niet bij aanvang al informatie buit kunnen maken. Maak je daar dan vooral geen zorgen over.

Indien je per ongeluk op een van de links hebt geklikt (ook via een incognito venster) raden wij je aan om voor de zekerheid je wachtwoord te wijzigen en dit ook te doen waar je eenzelfde combinatie van e-mail & wachtwoord gebruikt.

Laten we naast deze narigheid er alsnog gewoon plezier in houden en lekker wat potjes weerwolven spelen!

Liefs van het forumteam
« Laatst bewerkt op: 7 februari 2024, 10:53:14 door yasu »
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog