Nieuws

Heb je problemen met het forum? Contacteer Shaddow of Perry.

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Algemene Update  (gelezen 389 keer)

redeast

  • Forumteam: Spelleider
  • Bewoner
  • *****
  • Overwinningen: +14/-42
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 3.598
    • Karakters
Algemene Update
« Gepost op: 22 oktober 2020, 14:40:37 »

Door een discussie in een recent spel over goed/slecht koppels en het wijzigen van de lunch, hebben wij, de spelleiders, de koppen bij elkaar gestoken om n lijn te trekken. Vanaf heden wordt de lunch bepaald door de meerderheid van de wolven. Dit betekent dat een individuele wolf niet zomaar de lunch kan veranderen, enkel in overleg met de andere wolven. Inactieve wolven tellen hierbij niet mee.

Als spelleiders, zullen we wl verschillende opties voor nachtacties toestaan. Hiervoor geldt dat alle informatie waar de speler recht toe heeft meegenomen mag worden in de opties. Hierbij kan je denken aan "Ik voer mijn actie uit op persoon A, tenzij persoon A de meeste zichtbare stemmen ontvangt." De spelleiding houdt geen rekening met eventuele stemwijzigende gebeurtenissen. Ook accepteert de spelleiding geen opties die rekening houden met acties tijdens de nacht. Om de spelleiding niet met waslijsten aan opties op te zadelen, zal er een maximum van 3 verschillende opties per persoon bestaan. Er wordt verwacht van spelers, dat zij hier normaal mee om gaan. Mocht dit niet het geval zijn, zal dit niet meer mogelijk zijn.

Verder is er nog discussie ontstaan over de verdeling van extra rollen. Wij hebben besloten om net als de normale rollen, extra rollen random te verdelen. Mocht dit te sterk uitvallen (denk aan een Ziener als Zielsverwant), zal de lijst nogmaals door de randomizer gaan.

Ook heeft het spelleidingteam alle rollen uit de rollenlijst opgedeeld in "basisrollen" en "gevorderderollen". De beginnersrollenlijst ziet er alsvolgt uit:


De volledige lijst zal er alsvolgt uitzien:

Dit betekent dat de Weerwolf met Orccontrole, Orc 1 en Huurling verwijderd zullen worden uit de rollenlijst. De basisrollenlijst zal standaard elk spel gebruikt worden, waarbij de andere rollen niet mee kunnen doen, tenzij expliciet vermeld bij het inschrijftopic van het betreffende spel.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog